Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O singură comună din Bistrița-Năsăud trece de luni cu toate școlile în online. Alte trei comune au depășit 6 la mie însă s-a întâmplat după ziua deciziei CJSU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Școlile din comuna Negrilești trec începând de luni, 27 septembrie  în format integral online, după ce rata de infectare a rămas peste 6 la mie în localitate timp de mai multe zile. Vineri, ziua în care se ia decizia pentru săptămâna următoare,  Negrilești ajunsese la 8 la mia de locuitori.

Între timp incidența a mai scăzut, însă a rămas peste 6 la mie  (6,13 în 26 septembrie), adică pentru asa numitul scenariu 2 care potrivit deciziei anunțate de CJSU înseamnă:  participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție,  participarea zilnică, în sistem on-line a tuturor elevilor, cu excepția celor din învățământul special. 

Alte trei comune au astăzi peste 6 la mie, însă în cazul scolilor de aici decizia se va lua abia vineri, daca incidența o va impune. Este vorba de Șieu Odorhei, Rodna și Runci Salvei, însă aici școlile vot avea programul de scenariu 1, cu elevii față în față.

ŞIEU-ODORHEI 7.01
RODNA 6.3
NEGRILEŞTI 6.15
RUNCU SALVEI 6.07

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu