Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cinci proiecte de bugetare participativă pot fi votate începând de astăzi pe site-ul Primăriei Bistrița. Pentru vot trebuie să vă faceți cont în platformă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Locuitorii Bistriței au posibilitatea sa voteze, începând de astăzi care proiecte din cinci variante propuse merită să primească bani pentru finanțare.
Votul asupra proiectelor se desfășoară online, pe platforma https://participativ.e-bistrita.ro/, fiecare persoană putând vota o singură dată un proiect, termenul limită pentru vot fiind 14 noiembrie.

Este vorba de cinci proiecte propuse : Smart City Tour Bistrița – Aplicație IT pentru turiști constând în tururi ghidate (100.000 lei).  Pădurea Codrișor – Oaza de relaxare a bistrițenilor (pădure-parc: trasee cu zone de agrement și locuri de odihnă / 130.000 lei).  Siguranță la treceri de pietoni din Viișoara și Unirea (camere video, panouri de avertizare, insule / 500.000 lei). Transport gratuit pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici (microbuz pentru excursii / 80.000 lei).  Joaca accesibilă (leagăn pentru persoanele cu dizabilități / 15.000 lei). 

Potrivit Primăriei Bistrița pentru acordarea votului, este necesară crearea unui cont, conform tutorialului disponibil la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=PiT6xIIm-zU.
Informații suplimentare pot fi obținute și la Centrul de Relații cu Publicul, situat în Bistrița, Str. Gheorghe Șincai, nr. 2, telefon 0263/223923.
Ar putea fi o imagine cu text
Share.

About Author

Lasă un comentariu