Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UTILITARE: O strada din Bistrița fără apă, după o avarie. Locuitori de pe Valea Someșului fără apă potabilă din cauza unei lucrari la reteaua de electricitate care alimentează o stație de tratare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Strada Tărpiului a rămas  fără apă miercuri după amiaza din pricina unei avarii a unei conducte, anunță Aquabis.

Astăzi , 13.10.2021  de la ora 11:00 până la ora 18:00 ,  se va sista   furnizarea apei potabile în localitatea Bistrița , strada Tărpiului Total.  În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei” a transmis Aquabis SA.
În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum,  vă rugăm , lăsaţi  să curgă apa  câteva minute pentru limpezire” transmite Aquabis.

Și tot astăzi locuitorii din Rebrișoara, Năsăud, parțial și Salva au avut probleme cu alimentarea cu apă, după ce  stația de tratare a apei din Rebra care alimenteaza si aceste localități a rămas fără electricitate după ce SDEE a planificat lucrări la reteaua medie de electricitate.

Fără electricitate diin cauza lucrării menționate au fost astăzi: Rebrișoara Stație Ape, zona Podul Rebrei și spre
Nepos, Rebra, Primăria Rebra, Școala Rebra, Parva, Primăria Parva, Școala Parva – Integral.

Arhiva Foto

Share.

About Author

Lasă un comentariu