Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

DOLIU la CNAM: soneria liceului a sunat astăzi prelung pentru Ana-Maria Cociș, una dintre cele mai iubite profesoare. Ultimul popas al mașinii cu trupul neînsuflețit întâmpinat cu lacrimi și aplauze

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lacrimi și tristețe fără margini astăzi la Colegiul Național Andrei Mureșanu, acolo unde soneria a sunat prelung în pauza mare în memoria uneia dintre cele mai iubite profesoare, Ana Maria Cociș, răpusă vineri de teribila maladie Covid 19 și apoi mult mai târziu atunci când mașina care ducea corpul profesoarei pe ultimul drum a  făcut un popas în fața colegiului.

De altfel toată ziua de astăzi, prima de scoală după năpraznica veste,  a fost una de doliu la CNAM, acolo unde gardurile au fost pline de lumânări, portrete cu chipul profesoarei și mesaje scrise de elevi pe bilețele sau pe măști. Așa cum de doliu au fost toate serile de weekend în care luminile lumânărilor și a candelelor au ars necontenit pe gardul și la poarta liceului: ” am luminat cu lacrimi liceul” a scris unul dintre foștii săi elevi pe grupul de facebook a CNAM.

Elevii de la CNAM, colegii ei și foarte mulți dintre ei care au apreciat-o și îndrăgit-o și-au luat astăzi, în ziua înmormântării,  rămas de la Ana-Maria Cociș, după ce mașina cu trupul neînsuflețit al acesteia a poposit în jurul orelor 15, 20,  preț de câteva momente în fața intrarii principale a Colegiului, de pe Bulevardul Republicii. Un ropot de aplauze și multe lacrimi au marcat plecarea mașinii care o transporta pe profesoara de fizică pe ultimul ei drum.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Sursă foto: Raul Peterlin, video Rasunetul

Share.

Lasă un comentariu