Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pe unde-si mai ascund unii armele? Ultima ascunzătoare la care i-a condus un sătean dinParva pe polițiști a fost într-o pădure

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au făcut ieri două percheziții domiciliare în căutarea unei arme de vânătoare despre care aflaseră că ar fi fost deținută ilegal de un bărbat din Parva.

De existența armei au aflat în cursul cercetărilor făcute  în luna iunie 2021, într-un dosar penal, însă ieri s-a pus în miscare mandatele de percheziție omiciliae

”Perchezițiile au fost desfășurate în localitatea Parva, la locuințele a doi bărbați, de 55, respectiv 36 de ani, ambii din localitate și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie” informează IPJ.

Arma nu era de gasit pe lângă cele două case, însă, pus în fața evidențelor bărbatul  de 55 de ani n-a mai avut încotro si le-a dezvăluit polițiștilor unde se află arma letală. ”El  i-a condus pe polițiști într-o pădure, din munții Rodnei, unde a fost descoperită și ridicată o armă letală, de vânătoare, ascunsă în trunchiul unui arbore. Arma în cauză era deținută ilegal de bărbat. Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbați fiind conduși la audieri. Față de bărbatul de 55 de ani, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile” informează IPJ. 

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate. Acțiunile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Postului de Poliție Parva, informează IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu