Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL nu mai merge până-n pânzele albe cu Cîțu: îl propune pe generalul în rezervă, Nicolae Ciucă. Liberalii vor însă guvern minoritar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă este noua propunere cu care Partidul Național Liberal merge la Cotroceni, la noua rundă de consultări cu președintele Iohannis, a decis în aceasta dimineață Biroul Executiv al  PNL.

Liberalii au renunțat să-l mai nominalizeze pe Florin Cîțu pentru mandatul de premier, după ce acesta a fost confirmat încă o data de BEX si până aseară a fost singură varianta a PNL din discursul public. După o discuție, aseară, cu președintele Iohannis, liberalii s-au răzgândit și în această dimineață l-au propus pe Nicolae Ciucă, un favorit al șefului statului,  care a mai fost desemnat în trecut interimar în fruntea Guvernului.

Noua varianta pe care merg liberalii de data aceasta este cea a unui guvern minoritar PNL-UDMR, susținut tacit de PSD, susțin surse din partid pentru DIGI 24.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica Contra de Bistrita în

    Pacat, ca domnia sa accepta sa fie un fel de ” ciorapi de schimb ” ptr PNL-isti… ! Om cu scoala si o aleasa educatie politico-sociala si militara… a ajuns pe ” banca de rezerva a liberalilor ” … Frumos onor domnule general !

Lasă un comentariu