Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL, nu și din partid: ”Cel care trebuia să fie la cârma țării e probabil la pescuit sau la schi”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul președinte al PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL. El a precizat și că nu demisionează încă din partid, dar că va continua activitatea ca parlamentar neafiliat.

Ludovic Orban a continuat șirul acuzațiilor  dure la adresa actualului presedinte, Florin Cîțu și a șefului statului Klaus Iohannis, pe care-l consideră responsabil de criza politică : ”Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea poziții împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă de timp. S-a creat o criză artificială, a fost făcut praf un partid politic, praf coaliția și în plină priză pandemică și economică practic cetățeanul român a fost fără un guvern în deplină capacitate de exercițiu oferindu-se un circ politic. Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică. Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea asista complice la acest atentat la interesul național….Conducerea ruptă de realitate din cauza unui nor de prafuri trebuie să plece acasă. Liberalii să renunțe la golf.(…)Cel care trebuia să fie la cârma țării e probabil al pescuit sau la schi. Rămân în continuare dedicat unei activități parlamentare care să apere democrația de orice tentativă de putere personală sau de grup”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu