Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum s-a fâsâit bomba lui Țintean. Gafe de comunicare ca la manual. Candidatul “era precum nu s-a văzut, azi îl vedem și nu e”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tătucul județean de la ALDE a făcut în sfârșit ”marea dezvăluire” care a ținut pe jar toată suflarea politichiei de o lună încoace: megacandidatul cu care bătea la fund PNL-ul și le sufla senatorul de BN e Vitalian Vaida. De fapt nu e niciun candidat și nici n-a fost. Pretextul e că pe comedian nu l-a lăsat fiica-sa. Mai degrabă însă omul n-a avut niciun chef să-și mănânce timpul într-o campanie cu șanse iluzorii  de reușită. În loc să se ducă pe gratis să recite la tot poporul de Bistrița sau și mai rău pe banii lui, nu mai bine joacă cum cântă alții și trage lozul? Că e rost de bani serioși în campaniile asta chiar și cu noile restricții ale legii electorale.Altceva ar fi fost dacă-i făcea PSD oferta. Dar PSD  BN călare pe scorul din sondaje n-are de ce să-ți strice ZEN-ul.

Păi și-atunci de ce n-a tăcut Ioan Țintean? Găsea pe altul, zicea că-i din ăla neatârnat politic, mare personalitate, și nimeni n-ar mai fi zis poate nimic. Nu doar că n-a tăcut, dar s-a apucat să facă ce știe mai bine, crezând că mută atenția: bățul în gard pe la liberalii supărați. Că-i vrea la el. Dar nu oricum.Ca la rupt petalele de margarete: ,,mă iubește, nu mă iubește,,: pe ăla-l vreau că m-a înjurat mai puțin (expresia îi aparține) pe celălalt nu, că l-am făcut odată președinte și nu mi-a ciugulit din palmă.

În fine, probabil numai Ioan Țintean știe ce-o fi vrut să facă cu mărturisile alea către ziariști. Altfel e doar o altă gafă de comunicare a patriarhului de la ALDE BN, numai bună de manual.N-ar fi singura în ziua aceea la ALDE. La București au anunțat cu comunicat de presă o fuziune cu M10 si după o juma de ora le-a desființat Macovei făcătura. Cică erau niste puști de-ai lor care au plecat bezmetici cu ștampila prin oraș si-au nimerit pe persoana fizică pe la ALDE.

Strategia nu merge de ,,n,, ori la apă

Strategic mișcarea lui Țintean n-ar fi fost foarte rea pentru partidul lui, dacă avea șanse de reușită (nu discut pentru electorat, că e clar că Vaida n-are vreo treabă cu Parlamentul ). Spre deosebire de Bistrița când în alegerile locale, mișcarea cu Vasile Moldovan care părea strălucită n-a reușit să-i aducă locul 2, dar i-a furat candidatului liberal suficiente voturi cât să-l destabilizeze personal, în județ, Vaida ar fi magnetizat poate alegătorii. Oricum una peste alta în loc să lupte deschis cu argumente, candidați serioși, nu pensionari, campanie serioasă și la vedere șeful ALDE recurge și acum la ce a stăpânit odinioară: mișculațiile de culise, băgatul bățului în gard. Doar că acum nu mai ține.

Share.

About Author

Lasă un comentariu