Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul Dobra, selfie de adio cu Ilie Năstase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bate vânt de nostalgie, dar și frustrare printre cei care părăsesc Parlamentul. Senatorul Dorin Dobra și-a postat zilele trecute pe pagina de socializare o fotografie selfie făcută în curtea Parlamentului cu colegul de Senat, tenismenul  Ilie Năstase. Fotografia este  însoțită de textul: ”Încetișor spunem Adio”. Printre cei care fac comentarii la această postare se numără și senatorul PNL Traian Igaș, fostul Ministru al Internelor și Administrației, cel care i-a succedat lui Vasile Blaga după demisia din minister.

Igaș care nici el n-a mai prins un loc pe lista parlamentară cu oameni noi-nouți ai liberalilor a postat pe pagina lui  Dobra următorul mesaj :”Aici nu mai este loc pentru OAMENI!”.

Senatorul Dorin Dobra care de doi ani este viceliderul grupului PNL din Senat este numărul 2 pe lista PNL Bistrița-Năsăud, poziție însă neeligibilă. Interesant este că niciunul dintre cei patru parlamentari PNL de Bistrița-Năsăud nu se mai regăsește pe listele partidului, situație unică la nivelul PNL, care se laudă că a schimbat peste 60 % din parlamentari și in speciali pe cei cu multe mandate. Cu excepția lui Ioan Oltean care era indezirabil din cauza problemelor cu DNA,  ceilalti trei: deputatul Stelian Dolha și senatorii Cristian Florian și Dorin Dobra încheiau primul mandat cu rezultate foarte bune în statisticile parlamentare. Dolha, fost președinte PNL și vicepreședinte național la PNL s-a retras din cursa pentru candidaturi acuzând jocuri de interese, acapararea partidului în plan județean și lipsa oricăror criterii, în timp ce Florian, și el fost copreședinte PNL a renunțat la candidatură fără comentarii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu