Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanul Adrian Titieni-cel mai bine plătit actor din România în 2015

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adrian Titieni ocupă prima poziție într-un clasament neoficial al actorilor români care au câștigat cel mai bine în 2015. Calculele care se bazează pe propria declarație de avere depusă în calitate de Rector al Universității de Teatru și Film București arată că Titieni ar fi câștigat anul trecut  în jur de 5300 de euro pe lună. Aceste venituri lunare l-ar plasa potrivit celor de la Bugetul.ro în fața unor actori precum Ion Caramitru (directorul Teatrului Național București) sau Maia Morgenstein, directorul Teatrului Evreiesc.

Cele mai mari venituri le-a obținut de la UNATC, instituție al cărui rector a fost până în martie anul acesta, dar și din proiecte europene. Onorariile de actor al Teatrului de Comedie și din diferite contracte de prestări servicii  au completat veniturile profesorului și actorului Adrian Titieni.

La cei 53 de ani Adrian Titieni este considerat unul dintre cei mai expresivi actori ai generației sale aflat în  vîrful  creativității artistice. Ultimele filme în care a jucat, Bacalaureat și Ilegitim au primit anul acesta premii la Cannes, respectiv la Festivalul de la Berlin.

Titieni a cochetat pentru o scurtă perioadă anul acesta cu politica și a acceptat o nominalizare din partea PNL pentru Primăria Bistrița. A revenit după o lună asupra deciziei.

Sursă foto: www.agentiadepresamondena.com

Share.

About Author

Lasă un comentariu