Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sute de familii și instituții rămân joi fără electricitate în Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei lucrări ample de reabilitarea a rețelelor, executate de Electrica lasă astăzi fără curent electric zone importante din oraș.

Casa Asigurărilor de Sănătate, al cărui imobil se află în zona uneia dintre lucrări nu va putea accesa computerele toată ziua, deci nici nu poate oferi niciun fel de servicii cu publicul. Asta înseamnă  că nici vorbă de eliberare de card, înregistrare asigurați, deblocare de carduri, adeverințe înlocuitoare. Nici măcar centrala  telefonică nu va putea funcționa. Potrivit site-ului CJAS BN generatorul de rezervă existent poate susține doar echipamentele necesare sistemului.  Pentru că întreruperea furnizării coincide exact cu programul instituției: 8,00-15,00, CJAS va lucra cu publicul și vineri între 7.30-12,00, când de regulă nu există program.

Școală, grădiniță și statii de benzină afectate

Și  Liceul cu Program Sportiv , Grădinița Nr 3, Policlinica cu plată, OMV Petrom,  Hotelul Krone sunt afectate de întreruperea furnizării electricității, dar și toate imobilele de pe străzile Grănicerilor, Avram Iancu, Ostașului, Tudor Vladimirescu.

O altă zonă care rămâne fără electricitate în 10 noiembrie este Viișoara în zona reprezentanțelor auto: Rubin, MTB Cars, Elcom, Garant Service, Distilărie ape uzate până la ieșirea spre Groapa Sărății. Tot fără curent rămâne și cartierul Sărata, zona Ocolului Silvic și a Balastierei.Această a doua lucrare îi va lăsă pe locuitori dar și personalul firmelor din zonă fără electricitate, timp de 8 ore, între 9-17.

Și o a treia lucrare de reabilitare a rețelelor este programată, tot joi pe străzile Zăvoaie și profesor doctor Gălățeanu.

Și la Tiha Bârgăului locuitorii nu beneficiază de electricitate timp de 7 ore Între 8,00 și 15,00 Electrica va lucra la reparații în rețea , în localitățile Tureac, Tiha Bârgăului, Mureșenii Bîrgăului, potrivit site-ului Electrica SA.

Sursă foto: Ziua de Constanța

Share.

About Author

Lasă un comentariu