Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campanie atipică la Partidul Verzilor: conferințe publice pe teme de poluare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Verzii și-au prezentat miercuri candidații din Bistrița-Năsăud, unul dintre cele câteva județe în care au depus liste, înr-o conferință publică, difuzată online pe rețelele de socializare având ca temă poluarea, risipă alimentară, sărăcia ca sursă de poluare.

Candidații: jurnalistul Lucian Moldovan, președintele Cristian Țetcu la Camera Deputaților, respectiv consultantul în proiecte de finanțare Ștefan Ambruș, și președintele municipal Marius Bălan  au susținut fiecare puncte de vedere legate de tema principală, cu exemplificări legate de problemele de mediu din județ. Criza gunoaielor din județul în care se derulează tocmai  proiectul pilot pe deșeuri, reacțiile inadecvate ale autorităților, colectarea neselectivă, viciile depozitului deloc ecologic de la Tăriu, microhidrocentralele care apar ca ciupercile după ploaie și fac prăpăd în jur l-a determinat pe jurnalistul-candidat să fixeze mesajul verzilor de la Bistrița pentru București: ”Ho, până aici””.

Publicul, printre care oameni de afaceri, reprezentanții de ONG-uri, jurnaliști au adresat  diverse intrebări de la soluții legislative pentru problematicile de mediu până la chestiunea unificării tuturor partidelor ecologiste. Seria conferințelor publice ale verzilor vor continua săptămâna viitoare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu