Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consilierii bistrițeni convocați în ședință pentru Selgros

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consiliul local Bistrița va fi convocat joia viitoare într-o ședință de urgență pentru a vota planul urbanistic zonal (PUZ) pentru retailerul Selgros, care urmează să fie construit pe Calea Moldovei.

Anunțul a fost făcut de primarul Ovidiu Crețu la finalul ședinței  din 17 noiembrie a aleșilor locali. Practic PUZ-ul pentru rețeaua  de magazine cash&carry pe care Selgros vrea să o deschidă săptămâna viitoare e în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Bistrița din luna octombrie.

Rețeaua de magazine cash&carry Selgros va deschide un magazin din noul format compact în cadrul proiectului Bistrița Retail Park, a cărui finalizare este estimată pentru trimestrul al doilea din 2017, anunță profit.ro. Selgros a reluat în acest an expansiunea, după patru ani de la ultima deschidere. De la începutul anului a inaugurat două magazine în noul format, la Târgu Mureș și Alba Iulia.

Noile magazine au o suprafață de vânzare de 4.000 de mp, față de cei 10.000 de mp cât au magazinele standard Selgros, iar sortimentul de mărfuri alimentare este același, dar gama de articole nealimentare mai restrânsă

Share.

About Author

Lasă un comentariu