Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tăriceanu, nominalizat ieri de partid premier din partea ALDE, vine mâine la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Filiala județeană ALDE BN se pregătește de vizita celor doi copreședinți Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, anunțată pentru 22 noiembrie. Aflați în turneu electoral cei doi vor rămâne  în județ doar patru ore și au timp pentru o singură adunare populară organizată la ora 11,00, nu la Bistrița, ci în Livezile, unul din fief-urile partidului în județ. În program  figurează o conferință de presă, o vizită la RAAL în Prundu-Bârgăului și o întâlnire cu staff-ul de campanie. Totul va fi pe repede înainte, pentru că după ora 13,00 liderii ALDE au programată plecarea spre Cluj.

Ieri Călin Popescu Tăriceanu a fost desemnat de conducerea națională drept opțiunea ALDE pentru funcția de premier, ocazie cu care șeful ALDE a simțit nevoia să-i dea o replică președintelui Iohannis care declarase că nu va desemna premier o persoană pe numele căruia e începută urmărirea penală, și i-a recomandat să nu mai vorbească precum un pușcăriaș .

Tăriceanu nu e la prima vizită în  Bistrița-Năsăud.

A mai fost prezent și în campania din primăvară, la lansarea candidaților  ALDE pentru alegerile locale. În campania pentru alegerile parlamentare din anul 2004 Călin Popescu Tăriceanu a luat parte la un miting electoral organizat în Piața Petru Rareș împreună cu Mona Muscă alături de colegii săi de atunci din Alianța DA, conducerea PD. Mitingul de atunci de la Bistrița a fost puternic bruiat de sindicaliști și echipele de campanie ale PSD. În calitate de premier Călin Popescu Tăriceanu a mai fost prezent în județ, la Tărlișua a doua zi după devastatoarele inundații din 2006, când a avut o întâlnire glacială cu președintele de atunci Trian Băsescu, cu care abia a schimbat câteva vorbe.

 

Sursă foto: www.propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu