Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Nicușor Dan își îndeamnă simpatizanții la mobilizare după sondajul în care USR a luat fața liberalilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La câteva ore după ce a dat publicității un sondaj care creditează partidul său cu 19% față de 18% cât ar avea PNL, șeful USR își cheamă simpatizanții la mobilizare, ca să rupă și din scorul PSD

Pe pagina sa de socializare, acolo unde cu trei ore înainte a dat publicității rezultatele sondajului Kantar TNS, Nicușor le cere susținătorilor să aducă lumea la vot, pentru că participarea crescută ar avantaja USR și ar scădea PSD-ul:

 ”Dacă fiecare din cei deja convinşi mai convinge încă pe cineva, dacă mergem acasă, la ai noştri, în mini-vacanţa de 1 decembrie şi le povestim despre USR, cifrele noastre pot fi şi mai bune…Ştiu că mulţi dintre alegători sunt enervaţi văzând cifrele PSD. Cu cât vom veni mai mulţi la vot, cu atât avantajul lor se va estompa. ..” sună îndemnul  lui Nicușor Dan.

Sondajul realizat de Kantar-TNS în perioada 11-12 noiembrie pe 55% dintre subiecții intervievați care susțin ca vor vota indica un PSD cu 40% urmat de USR pe locul doi, cu 19% și PNL cu abia 18%. Acestia sunt urmati de PMP si ALDE la egalitate ,7% și UDMR si PRU cu 3%. Marja de eroare a sondajului este +/- 3%.

image-2016-11-23-21431320-0-sondaj-2

Analiza sociologică făcută la comanda USR  are un Au fost exclusi din aceasta analiza cei care merg probabil sau nu merg la vot, respectiv cei indecisi cu privire la partidul caruia ii vor acorda votul.

Sondajul a fost facut in perioada 11-21 noiembrie, prin telefon, pe un esantion de 1003 respondenti. Datele au fost ponderate cu o eficienta de ponderare de 98%.

Share.

About Author

Lasă un comentariu