Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Încă trei luni pentru contractul cu Supercom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Contractul de salubritate cu Supercom, care ar trebui să expire la finele lunii noiembrie va fi prelungit prin decizie ADI Deșeuri. Astăzi consilierii județeni sunt chemați la ora 16,00  într-o ședință de îndată, adică una convocată cu o zi înainte pentru a-l mandata pe șeful CJ să voteze pentru prelungire în Agenția de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri.

Potrivit proiectului de hotărâre din mapa consilierilor județeni prelungirea ar urma să fie pentru încă trei luni. Pe site-ul Consiliului Județean BN însă, cu o oră înaintea ședinței proiectul de hotărâre nu era publicat.

Prelungirea este însă o formalitate, pentru că nimeni nu-și asumă încetarea contractului până la organizarea unei licitații pentru desemnarea unui operator pe termen lung, după rezilierea de către Vitalia a contractului pentru transportul deșeurilor.

Supercom a primit contractul pe perioada determinată până la licitație prin atribuire directă, însă procedura și contractul fac obiectul unor litigii pe rolul Curții de Apel Cluj, care au termene în luna decembrie după ce o firmă de salubritate din Timișoara a obținut parțial câștig de cauză din partea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor care a decis că atribuirea directă nu a respectat legea.

Citește aici ce s-a întâmplat cu contestația: https://www.bistritaexpress.ro/2016/11/04/contestatiile-la-contractul-buclucas-cu-supercom-ul-au-ajuns-la-curtea-de-apel/

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu