Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristian Ghinea răspunde la întrebările oamenilor de afaceri din Bistrița. Tema sunt finanțările europene

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care va fi prezent mâine la Bistrița, îi invită pe oamenii de afaceri  dar și pe toți cei interesați de mecanisme structurale și calendarul de implementare al proiectelor europene la o discuție interactivă, cu cărțile pe masă. ”Vă voi sta la dispoziție cu răspunsuri la întrebări referitoare la Proiectele pe Fonduri Europene, despre trecutul si viitorul acestora în Romania, dar și despre programul economic al USR” , promite Cristian Ghinea.

Întâlnirea este programată la sala de conferințe a Pensiunii Terra joi de la ora 15,45 , precizează un comunicat de presă al USR Bistrița-Năsăud.

Alături de Cristian Ghinea la întâlnire participă și candidații care ocupă prima poziție pe listele USR din Bistrița-Năsăud la Camera Deputaților și Senat, Cristina Iurișniți, respectiv Lorand Toth. În 1 decembrie fostul ministru al Fondurilor Europene, candidat și el al Uniunii Salvați România va fi prezent întreaga zi la Bistrița pentru a participa alături de colegii bistrițeni la un adevărat maraton de emisiuni și dezbateri.

P.E.

Share.

About Author

Lasă un comentariu