Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Contractul cu Supercom rămâne valabil: judecătorii au anulat ieri decizia CNSC

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătorii Curții de Apel Cluj au hotărât ieri să invalideze decizia din octombrie a Consiliului Național de soluționare a Contestațiilor  care considerau nelegale procedurile de atribuire a contractului de salubritate către Supercom SA. Decizia a fost luată după ce un concurent al Supercomului, Retim Ecologic Timișoara a contestat procedura de atribuire invocând că nu au putut participa la negocieri. Atât Supercom cât și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud  au contestat decizia CNSC care le periclita contractul.

Citește și ce a scris Bistrița Express :Contestațiile la contractul buclucaș cu SUPERCOM au ajuns la Curtea de Apel

După două luni de la înregistrarea cauzei și conexarea a trei dosare, inclusiv a celei pe care a intentat-o Retim Timișoara judecătorii au dat, în 12 decembrie, câștig de cauză Agenției de Dezvoltare ADI Deșeuri și Supercom: Iată cum sună soluția afișată pe portalul Curții de Apel Cluj: ”Admite plângerile declarate de Supercom SA şi Agenția de Dezvoltare  în jud. B-N împotriva Deciziei CNSC nr. 1743 din 12.10.2016 pronunţată în dosarul nr. 152 al CNSC pe care o modifică în tot în sensul că respinge contestaţia formulată de RES SA ca introdusă de o persoană lipsită de interes. Respinge plângerea formulată de REtim  SA împotriva aceleiaşi decizii. Decizia este definitivă.

În noiembrie Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și consiliile locale au votat prelungirea cu încă trei luni a contractului cu Supercom, pentru că acesta, încheiat pe durată determinată era pe final. Citiți șiÎncă trei luni pentru contractul cu Supercom

Astăzi de la ora 16,00 Consiliul Local Bistrița este convocat în ședință de îndată pentru avizarea documentației pentru noua licitație de concesionare pe termen lung de această dată a serviciului de transport a deșeurilor.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu