Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

SURPRIZĂ: Cristina Iurișniți (USR) și Ionuț Simionca (PMP) sunt deputați

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Electoral Central a centralizat la ora 15,00 situatia repartizării mandatelor de parlamentari odată cu rezultatele finale a alegerilor parlamentare 2016. În urma redistribuirii naționale a mandatelor vor merge în Parlamentul României reprezentanta USR Cristina Iurișniți, respectiv a PMP, Ionuț Simionca, președintele filialei județene. Cei doi erau practic necunoscutele pe lista parlamentarilor de Bistrița-Năsăud, mandatul lor fiind atribuit în urma complicatului algoritm de redistribuire națională.

Tot ca urmare a redistribuirii au intrat în Senat : Ioan Deneș (PSD) și Ioan Simionca (ALDE). În urma completării mandatelor primii au aflat că vor ajunge în Legislativ primii doi de pe lista PSD: Doina Pana și Daniel Suciu, ambii foști parlamentari și Robert Sighiartău de la PNL.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Fete noi in Parlament. Macar sunt toti de aici, de la noi. dupa 90 am tot avut reprezentanti ai bistritenilor oameni pusi de la centru – Dan Constantinescu, A E Sandulescu, Valentin Iliescu, George Pruteanu (RIP).Toti sustineau declarativ ca o sa ajute oamenii din judet. sa vedem ce o sa faca noii alesi.

Lasă un comentariu