Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Brăduții care împlinesc vise, licitați în acorduri de jazz și colinde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Luni seara, Parada Brăduților”, organizată an de an în avanpremiera Crăciunului de Gabriela Montoiu și agenția ei de publicitate ”Promt Comunication” a scos a 6-a ediție  în aerul tare al iernii.

În Piața Mică, într-un decor de basm cu brazi împodobiți cu rafinament, vin, cozonac și ceai cald, în acordurile  celor de la Magnetic Christmas și a unui grup de colindători de la  Liceul Tudor Jarda, licitația caritabilă a reușit să încălzească suflete.

De data aceasta Gabriela Montoiu, care a așezat evenimentul sub semnul nevoii de a-i întoarce comunității o parte din binele pe care însăși comunitatea îl oferă,  a fost secondată ca anfitrion de managerul cultural Gavril Țărmure.

18 brăduți împodobiți tematic de oameni inimoși din mai multe companii dar și asociații profesionale din Bistrița au fost ofertați publicului. Brăduții au fost licitați și cumpărați pentru prețuri între 800 și 2000 de lei de oameni de afaceri, oficiali din administrația județului, printre care președintele CJ Radu Moldovan, sau avocați,   iar banii, în jur de 20 000 de lei  vor finanța mai multe proiecte.

Un laptop va ajunge împachetat ca dar de Crăciun la un  băiețel de clasa a III-a, olimpic la matematică. Cu restul banilor agenția va porni un proiect care va presupune cumpărarea unor biciclete electrice publice în debutul unui program de lung parcurs cu municipalitatea. Nu toți brăduții vor rămâne la cei care i-au licitat: unul va ajunge la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, iar un altul la Spitalul de Hematologie din Cluj Napoca.

Copreședinta Organizației de Femei a PNL, Diana Morar a fost alături de Gabriela Montoiu și în acest an, unul dintre putinii colegi liberali participanti la actiune. Alături de colegele ei avocate, Diana Morar a împodobit un spendid braduleț, care va ajunge in casa unui fetite minunate.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu