Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Limitarea circulației mașinilor -școală ar putea fi luată în serios

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chiar dacă au respins în ultima ședință de Consiliu Local inițiativa cetățenească a unei bistrițence care promova un proiect ce limita prezența în trafic a școlilor de șofer, în orele de vârf, consilierii vor totuși o analiză.

Proiectului îi lipseau ieri cele 3800 de semnături  necesare pentru a putea fi dezbătut ca inițiativă cetățenească în Consiliul Local, dar consilierii ecologiști de la PER s-au declarat gata să-l preia ca inițiatori într-o altă ședință. Pană atunci însă conducerea Primariei se va consulta cu polițiști și cu specialistii în trafic, cât de viabilă este ideea.

Citeste si : CIVISM CU DISPENSĂ: O bistrițeancă vrea să tragă pe dreapta școlile de șoferi în orele de vârf, însă a ratat procedura legală

Așa că executivul Primăriei și-a asumat la finalul ședinței Consiliului Local de joi organizarea unei întâlniri de analiză a subiectului în luna ianuarie, la care sunt invitate să participe atât conducerea poliției locale, cât și polițiștii de la Rutieră. Oportunitatea limitării prezenței mașinilor școlilor de șoferi în orele de vârf, de la 7 la 9 dimineața și după amiaza de la 15 la 16 sau în alte ore și va fi subiectul principal. Nici ecologiștii nu se lasă. Ei vor organizarea unei dezbateri publice pe acest subiect, după analiza polițiștilor, potrivit afirmațiilor făcute de consilierul PER Teodor Marza într-o emisiune la ASTV.

Share.

About Author

Lasă un comentariu