Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reacții din tabăra PSD BN la refuzul președintelui de a o numi pe Shhaideh: orice amânare va costa România

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anunțul  președintelui Iohannis că o respinge pe Sevil Shhaideh, fără explicații nu i-a luat prin surprindere pe toți reprezentanții PSD.

Primarul orașului Beclean, primvicepreședinte al Organizației județene a PSD BN, Nicolae Moldovan spune că amânarea nominalizării până după Crăciun a fost un indiciu că președintele va refuza propunerea făcută de PSD: ”A fost un semnal că va refuza. Președintele putea avea altă atitudine, putea spune de la început, dacă aceasta a fost decizia. Pentru orice zi pierdută cu luarea unei decizii, cea care pierde este România. Totul se poate dezechilibra. Nu e o soluție continuarea disputei, cred ca suntem responsabili cu toții sa gasim solutii. Toti factorii de decizie, de la președinte la Parlament trebuie să găseasca soluții de deblocare a situației. Nu se mai poate amâna nicio zi. Vine Revelionul, vor fi alte două zile libere, această criză nu poate continua. Că se merge pe o cale sau alta, trebuie să știm. Orice pasi faci, ajungi la finalitatea unei situatii mai repede dacă iei urgent o decizie”, spune primarul din Beclean.

Nicolae Moldovan explică și de ce pierde toată lumea în caz de indecizie: ”noi administrațiile lucrăm la bugete și oricum suntem în întârziere. Fără guvern nu avem buget, fără buget general consolidat, administrațiile locale și nu doar ele nu pot lucra. Trebuie luată repede o decizie”, avertizează liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi la ora 12,00, într-o scurtă declarație de presă că nu o acceptă pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier și a invitat coaliția PSD-ALDE să facă o altă nominalizare. Într-o declarație care a durat fix 50 de secunde președintele a mai spus și că a cântărit argumentele pro și contra nominalizării lui Sevil Shhaideh.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Adrian Florin Chereji în

    Nu trebuia să fie o astfel de propunere! Găsea dl. Dragnea și alt obedient fără problemele pe care le are dna Shhaideh.

Lasă un comentariu