Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE Traficul feroviar spre Cluj deblocat după 6 ore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE2: La ora 14,00 traficul feroviar a fost restabilit, la 6 ore după deraierea locomotivei unui tren Regio chiar în apropiere de Gara Beclean. Centrul infotrafic al Poliției Române este cel care a făcut anunțul:

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Bistrița-Năsăud, circulația feroviară între municipiile Bistrița și Cluj-Napoca, pe magistrala de cale ferată 401, a revenit la normal. Traficul fusese întrerupt în zona stației Beclean, după ce locomotiva trenului Regio 4107 a deraiat”. 

UPDATE:  Nici la ora 13,00 traficul nu era restabilit, deși muncitorii lucrează la repunerea pe șine a locomotivei.Un incident produs vineri dimineața în zona gării Beclean cu o locomotivă a trenului Regio 4107 Bistrița-Cluj a blocat traficul feroviar între cele două orașe.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Poliția Română circulația este în continuare blocată și în jurul orei 11,00. Citiți comunicatul postat pe INFOTRAFIC:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară între municipiile Bistrița și Cluj-Napoca, pe magistrala de cale ferată 401, este la această oră întreruptă în zona stației Beclean (județul Bistrița-Năsăud), după ce locomotiva trenului Regio 4107 a deraiat. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Share.

About Author

Lasă un comentariu