Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Localitățile județului luminate de focurile de artificii la cumpăna dintre ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chiar dacă nu organizează spectacole la trecerea în 2017 locuitorii orașelor  Beclean, Năsăud și Sângeorz Băi, dar și din mai multe comune vor avea parte de focuri de artificii.

Primarii celor trei orașe din Bistrița-Năsăud își invită concetățenii pe paginile de facebook să ia parte la jocul de lumini de la trecerea dintre ani. Nicolae Moldovan primarul din Beclean a scris următorul mesaj:

Vă aştept să petrecem împreună trecerea dintre ani la focurile de artificii din centrul oraşului. Sâmbătă,la primăria Beclean, orele 23:40-00:20. La mulți ani, Beclean !
Primarul vostru, Nicolae Moldovan”.

Primarul din Sângeorz-Băi Traian Ogâgău a folosit și el pagina de socializare pentru a-i invita pe sângeorzeni la spectacolul de artificii : ”Dragi sângeorzeni,  la cumpăna dintre ani dintre ani vă aștept pe toți în Parc să trecem împreună în Noul An, 2017”.

Mircea Romocea i-a invitat și el pe năsăudeni la un foc de artificii în centrul orașului programat să dureze 10 minute: “Este un prilej de bucurie și speranțe de mai bine în acest moment al anului” a declarat primarul orașului, Mircea Romocea, lansând totodată invitația, tuturor năsăudenilor care au ales să petreacă acasă Revelionul 2016-2017, de a participa la focurile de artificii și de a închina un pahar de șampanie în cinstea noului an”.

Și primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi a făcut invitația pe facebook:

”SPERMEZEU, DUMBRAVIȚA, DOBRICEL, SITA, HALMASĂU , SESURI , LUNCA BORLESEI, PALTINEASA..Vă aștept pe toti să veniți să sărbatorim împreună trecerea dintre ani..
Nu uitați 23:50 pe pietonal lânga parc.

Locuitorii comunei Coșbuc se vor bucura și ei de focurile de artificii, chiar dacă spectacolul de lumini nu va fi de mare amploare: ”Vom avea artificii anul acesta, însă mai puține”, confirmă primarul Ioan Pavelea

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu