Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană n-a prins guvernul Grindeanu. A fost preferată Adriana Petcu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul bistrițean  Doina Pană nu va face parte din noul  Guvern.

Deși numele deputatului Pană a fost trecut ca o certitudine pe toate variantele de Guvern date publicității de presă, a fost preferată în cele din urmă Adriana Petcu, fost director al unei sucursale regionale a Apelor Române din Ialomița. Liviu Dragnea este cel care a  dat publicității numele miniștrilor Guvernului Sorin Grindeanu în jurul orelor 15,30. Cu o oră înainte însă ziariștii acreditați la Camera Deputaților au anunțat că Doina Pană a fost văzută părăsind cabinetul lui Liviu Dragnea, unde se făcea și se desfăcea lista de miniștri. Toți au interpretat că fostul ministru al Apelor și Pădurilor din Bistrița va prinde un nou mandat. De fapt Dragnea i-a transmis că nu mai e pe listă.

Cea care a fost preferată în locul Doinei Pană, Adriana Petcu este o personalitate publică controversată și potrivit presei din Buzău  a fost declarată incompatibilă prin 2014 de ANI pentru că a încasat bani în calitate de manager de proiecte, deși legea nu-i permitea. De altfel Dragnea a trebuit să dea explicații ziariștilor după ce a făcut nominalizările în legătura cu incompatibilitatea Adrianei Petcu.

Share.

About Author

4 comentarii

 1. Vasile Roaita în

  Dragnea sau nu a fost multumit de rezultatul obtinut la parlamentare in judet, ori e suparat ca a fost Ponta pe aici in campanie. In ce o priveste pe doamna Pana, nu cred sa fi avut nimic impotriva, mai ales ca au fost colegi de vapor ( barca) in guvernarea Ponta, cu ocazia inundatiilor.

 2. Mioara Sucila în

  Macar doamna Pana a lasat ceva functional in urma in urma ministeriatului precedent – radarul pasunilor. Dar asa i-i la noi, daca muncesti esti tras pe dreapta. Pacat.

  • emilila morariu în

   Parca era vprba de radarul padurilor,respectiv trasabilitatea si transparenta circulatiei masei lemnoase .Act de mare curaj al Doamnei Pana,pentru care merita din plin ministerul Apelor si Padurilor…

Lasă un comentariu