Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dorin Dobra: ”Ponta și cu Dragnea au atins culmi de neimaginat ale penibilului și minciunii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul senator liberal caracterizează într-o postare pe pagina de socializare  chemarea la anchetă a guvernului Cioloș drept o grosolănie, bazată pe ”fantasmagoria celor 10 miliarde dispărute din buget”. El comentează și că acțiunea șefului PSD împreună cu motivarea ei ar demonstra dispreț nu doar pentru oponenții politici dar și pentru proprii alegători, ca și pentru oricine îi ascultă: ”Începutul i-a revenit lui Dragnea cu gogomănia penibilă privind ”gaura” de 10 miliarde din buget. Trecând peste exprimarea golănească disponibilă în vocabularul celui mai important om politic al momentului, trimiterea la 10 miliarde ce nu au existat și au fost doar prognozați reprezintă o grosolănie ce va explica probabil viitoarele ”mici abateri” de la noianul de promisiuni din campanie”.

Dobra se arată scârbit și de rostogolirea poveștii cu  Ponta , Ghiță și motivul ridicol pentru care fostul premier PSD nu ar fi  încuviințat demararea autostrăzii Brașov Comarnic:  Și Ponta nu se lasă! Trage și el una, prin vocea lui Ghiță, de care ar râde și copiii de la grădiniță dacă nu ar avea buzele crăpate, ca în banc, de la gerul de afară. Cică, nu a dat drumul la autostrada Brașov-Comarnic pentru că l-ar fi amenințat Coldea că îl va demite. ​ Păi oricum trebuia să se autodemită pentru că la data discuției era evident că nu o va mai realiza și el cu gurița lui spusese că nu va mai candida. Azi Ponta e deputat bine-mersi, și nu se lasă, ne trage cu minciuni de tipul ăsta”.

Iar concluzia fostului senator PNL vine de la sine: ”Dacă o s-o ținem așa tot anul, stimați prieteni, vă spun sincer că guvernarea PSD se va transforma în ceva hidos, pe care voi puteți decide să o serviți dar eu mă declar oripilat de pe acum de ea”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu