Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Direcția de Agricultură e din nou ce a fost odată: organigrama a săltat de la 7 la 35 de oameni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reorganizarea Direcțiilor  pentru Agricultură rși Dezvoltare Rurală reglementată de o nouă lege, 157/2016, adoptată în urmă cu câteva luni, a intrat în linie dreaptă. Pe cei din Bistrița-Năsăud anul 2017 i-a prins în formulă completă, după ce DADR a absorbit Camera Agricolă, aflată în subordinea Consiliului Județean și Casa Agronomului.

Dacă vechea  organigramă avea doar  7 posturi, cea nouă, valabilă din ianuarie 2017 are 35 de joburi. Director executiv rămâne Nuțu Tabără, în timp ce fostul șef de la Camera Agricolă, Daniel Frăsincari a devenit director adjunct, în virtutea protocolului de preluare. Celelalte posturi de șefi de serviciu urmează să fie scoase la concurs. Deocamdată noua structură a preluat patrimoniul instituțiilor cu care a fuzionat și își termină de finalizat regulamentele interne, dar nu are încă buget și probabil salariile, care trebuiau deja încasate, vor întârzia o vreme.

DADR Bistrița-Năsăud și-a pierdut aproape complet funcționalitatea după o reorganizare din 2015, care s-a dovedit lipsită de viabilitate. Practic legea adoptată în iunie îi redă direcției atribuțiile pe care le-a avut odinioară, dar și altele noi.

Share.

About Author

Lasă un comentariu