Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Iubitorii de handbal sunt așteptați în weekend la competiția dedicată memoriei celui mai iubit arbitru din BN, Ioan Coroban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Competiția debutează sâmbătă la Sala Polivalentă de la ora 9,00, partidele din grupe fiind programate până la ora 18,00, urmând ca duminică 15 ianuarie să fie organizate semifinalele, finala mică și finala mare.

La ediția a VIII-a vor participa echipe de handbal mixt din Bistrița Năsăud: Bistrița, Maieru și Rodna dar și din Cluj Napoca, Baia Mare. Maramureș  și Crasna( Sălaj).

Organizatorii sunt: Comisia județeană a arbitrilor de handbal BN, Asociația județeană de handbal și Direcția județeană pentru sport și tineret BN.

Memoria unuia dintre cei mai celebri arbitri de handbal din județ,  dispărut prematur la 40 de ani este păstrată an de an prin această competiție, iar pagina oficială a Comisiei județene i-a dedicat lui Ioan Coroban o secțiune specială.

Fost preşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri Bistriţa-Năsăud, este unul dintre cei care a contribuit la înfiinţarea clubului Handsport.  Handbalist de la o vârstă fragedă la CSS Bistriţa până la terminarea junioratului s-a îndreptat spre cariera de arbitru, unde în scurt timp a devenit foarte apreciat. A condus 457 de meciuri oficiale de la juniori până la seniori.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu