Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul secretarul de stat de la agricultură Daniel Botănoiu s-a reîntors pe același post la MADR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul Sorin Grindeanu a numit doi noi secretari de stat, ambii la Ministerul Agriculturii. Unul dintre aceștia, Daniel Botănoiu, a mai ocupat această funcție timp de aproape 4 ani, până în vara acestui an, când a fost demis de ministrul de atunci Achim Irimescu. Ambii au fost însă prezenți la Bistrița în urmă cu trei luni în urmă  la a XVII -a ediție a Expoziția oierilor .

Daniel Botănoiu este doctor în Ştiinţe Agricole – și a lucrat în Ministerul Agriculturii începând din 2001 în mai multe etape, fiind considerat o voce autorizată în materie de politici agricole. Este membru al PSD Olt. A fost unul dintre favoriții pentru portofoliul Agriculturii, care a fost adjudecat în final de  Petru Daeea.

Al doilea secretar de stat de la Agricultură, Alexandru Potor este președintele Federației asociației GAL-urilor din România și a fost în cărți pentru aceeași funcție și în vremea ministrului Irimescu. Tânărul secretar de stat a candidat pentru un funcție de senator din partea PSD în Ialomița însă a pierdut alegerile.

Explicație foto: Secretarul de stat Daniel Botănoiu alături de vicepreședintele CJ la Bistrița în octombrie 2016 la Expoziția ovinelor (sursă foto: Rasunetul)

Share.

About Author

Lasă un comentariu