Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

SUBIECTIV: La inaugurare cu ala micu de la guvern

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În ziua internatională a depresiei, pe lângă punerea sub acuzare a lui Nea Nelu, revolta Gabrielei Firea pe iarnă și anularea ordonanței privind salariile demnitarilor, apare o “autoștire”. Dragnea îl duce pe ăla micu de la guvern să-l prezinte lui Trump. Și nu oricând, taman în 20 ianuarie. ziua instalării în scaun al “noului mare licurici”. Dar pentru că azi este și ziua celebrei Natașa de la Colhoz, după câteva zeci de minute apar și clarificările. Nu Trump și nici măcar vreun reprezentant al administrației i-a invitat pe Dragnea și ăla micu de la guvern, a făcut-o vicepreședintele ONG-ului care se ocupa cu inaugurarea.

Citind documentul oficial care numește conducerea acestui comitet, vedem ca acesta este format din marii finanțatori ai campaniei electorale a președintelui Trump, printre ei, proprietarii de cazinouri Steve Wynn și Sheldon Adelson, Woody Johnson patronul echipei New York Jets și alții. Rolul lor este de a aduna bani pentru ceremonia de inaugurare, ținta lor este curajoasă 65-70 milioane de dolari, mai mult față de cei 53 de milioane adunați de către Obama în 2009. Deci acest comitet aduna bani, nu invită politicieni moca. Iar locurile la inaugurare și chiar și la balurile din acea zi sunt gratuite. Trump a declarat că festivitatea de inaugurare a mandatului este pentru americanul de rând și nu intenționează să facă mare tam-tam iar după jurământ, va face o deplasare scurtă ( de doar o oră) de la Capitoliu la Casa Albă, unde va începe munca încă din data de 20 ianuarie.

Nici celebrele baluri nu mai sunt ce au fost, vor fi doar trei în loc de 10 ale inaugurării mandatului președintelui Obama. Așa că, domnișoara “prietenă” a lui Dragnea, nu va avea șansa să-și prezinte întreaga garderobă, iar ăla micu de la guvern, nu trebuie să-și facă prea multe cărți de vizită cu poza lui pe ele, pentru că nu va avea cui să le dea.

S-ar putea să existe însă o problemă. În formularul de viză la Ambasada SUA trebuie să menționezi dacă ești condamnat penal, așa că, viza domnului Dragnea nu este sigură. Pe ăla micu de la guvern nu-l va lăsa în ruptul capului să meargă singur nici măcar în parc, ca nu cumva să aibă gânduri de preamărire, așa că s-ar putea ca singurul reprezentant al nostru la acest eveniment epocal să fie domnișoara Irina Alexandra. Decât de loc, bine și așa.

Share.

About Author

Lasă un comentariu