Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii vor putea să-și rezerve și online locurile de parcare de lângă casă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rezervarea online a parcării de domiciliu în Bistrița devine posibilă în viitorul regulament pregătit de municipalitate. Operațiunea va putea deveni realitate și printr-un simplu click, însă abia după ce au  avut loc licitațiile de atribuire propriu-zise.

Prevederea apare în noul proiect al parcărilor de domiciliu afișat începând de astăzi, 27 ianuarie pe site-ul Primăriei Bistrița și supus dezbaterii publice până în 10 martie. Este și data până la care bistrițenii pot aduce modificări la noul regulament, care va fi promovat printr-un proiect de hotărâre.

Deocamdată proiectul este în dezbatere publică

Practic municipalitatea modifică tot proiectul parcărilor de reședință adoptat în urmă cu 8 ani, însă cu excepția posibilităților electronice de rezervare și a unui sistem informatic ce permite vizualizarea locurilor disponibile, restul modificărilor la proiectul inițial sunt nesemnificative.

În noul proiect se precizează că Locurile de parcare de reședință rămase libere în zonele atribuite vor fi vizualizate în sistem informatic pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița, după alegerea locului de parcare şi efectuarea rezervării persoana interesată are posibilitatea să încarce toate documentele necesare atribuirii locului de parcare pe aplicaţie, sau acesta poate să se prezinte cu documentele în termen de 3 (trei) zile lucrătoare la Primăria municipiului Bistrița – Direcția Patrimoniu, pentru validarea rezervării locului de parcare dorit”.

Persoanele juridice pot și ele să rezerve locurile rămase libere dacă au sediu sau punct de lucru într-un bloc de locuinţe arondat zonei de parcare, prin încheierea unui contract de rezervare, la tariful stabilit prin hotărâre a consiliului local, respectiv 600 lei/an/loc de parcare.

 

sursă foto: Primăria Bistrița

 

 

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI. în

    Sa va fie rusine ! Este o mare excrocherie sa ceri o asemenea suma persoanelor juridice pt ca tu administratia festesti doua linii albe. Dupa ce amaratii estia dau o gramada de bani la buget vi tu o administratie sa cersesti banii acestia. De la 120 lei pe persoana fizica si pana la 600 de lei este inacceptabil. HOOOOOO !!!!

    • S-o fi inspirat Cretu de la Trump cu zidul la granița mexicana. Hi-Hi.Ăla face bani din pietre de la mexicani, al nostru din trei linii.. Daca se mai uita mult primaru nost la nebunu din America cine stie ce idei o sa-i mai vina..

Lasă un comentariu