Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vreți să vă înmatriculați mașina? Așteptați până în 14 februarie. Nu se mai pot face rezervări online decât pentru această zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrițenii care vor să-și înmatriculeze autoturismele sunt invitați de șefii serviciului înmatriculări auto BN să se programeze on-line.Trebuie însă să se grăbească pentru că pe aplicația on-line unde se pot face rezervările mai sunt locuri disponibile abia din 14 februarie încolo : http://www.prefecturabn.ro/root/inf_permise/Rezervari/inmatriculare.php.

Nu sunt probleme în schimb cu cei care doresc numere provizorii. Pentru ei o altă aplicație indică faptul că pot să-și facă rezervare în  orice zi doresc: http://www.prefecturabn.ro/root/inf_permise/Rezervari/provizoriu.php

Din  1 februarie, termenul de la care dispare taxa de timbru se așteaptă o avalanșă de solicitări la înmatriculările auto. Solicitanții neprogramați sunt primiți teoretic  în limita programului de lucru, dar au prioritate cei care s-au programat online. Deocamdată 2000 de bistrițeni circulă cu numere roșii în așteptarea înmatriculării definitive, iar din ceea ce au transmis cei de la RAR funcționarilor de la ghișeul din Instituția Prefectului numărul solicitărilor ar putea fi mult mai mare.

Așa că numai aplicația online îi poate salva pe solicitanți de statul la cozi. Prefectul Ovidiu Frenț a explicat într-o conferință de presă că a testat-o personal și funcționează. N-a spus însă că sunt rezervate deja primele două săptămâni înainte de a face anunțul.

 

 

 

sursa foto: Viva FM Botosani

Share.

About Author

Lasă un comentariu