Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A treia zi de proteste: 5000 de oameni în Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Dacă vă pasă ieșiți din casă” pe sunete de claxoane și vuvuzele,  a fost sloganul cu care coloana de protestatari din Bistrița și-a îngroșat rândurile. Bistrițenii au plecat în jurul orelor 19,45 din Piața Petru Rareș, unde s-au adunat în a doua seară de proteste masive, a treia de la ieșirea în stradă și au urmat același traseu făcut cu o zi înainte: Bistricioarei-General Grigore Bălan-Spital -Năsăudului-Andrei Mureșan -Decebal-Posta Veche-Șincai și înapoi în Piața Prefecturii.

Ceea ce a fost un fir cu maximum 1500 de oameni la plecare s-a transformat într-un șuvoi cu 5000 de protestatari la întoarcere. Fără de a fi autorizat precum în 1 februarie, când Florin Bojor a obținut de la Primăria Bistrița autorizarea de miting,  protestul din 2 februarie s-a derulat fără incidente și s-a încheiat în jurul orelor 22,00.

Nici televiziunile centrale nu au mai minimalizat mitingul din Bistrița, așa cum au făcut-o cu o zi înainte când  titrau pe burtiere: ” Bistrița 450 de participanți”, deși numărul prostatarilor depășise la ora 21,00 trei mii de oameni. Astăzi Realitatea TV a titrat: Bistrița: 5000 de oameni.

Participanții din a treia seară și-au dat întâlnire vineri seara în Piața Petru Rareș, pentru că vorba unui bistrițean prezent în stradă: Declar pe proprie răspundere că nu sunt plătit de Soros, nici de unguri, dar m-am săturat de mârlănie, minciună, prost-gust și deformarea vizibilă, penibilă și voita a realității”

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Bravo oameni buni, bravo bistrițeni! M-ati făcut tare mândră! N-am crezut vreodată că ne-om trezi. Azi mi-au dat lacrimile când am vazut asa multi oameni. N-am crezut ca o sa mai simt asta!

Lasă un comentariu