Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ordonanța 13 ar putea fi retrasă: Dragnea dă înapoi.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Potrivit DCNews Liviu Dragnea ia în calcul să-i ceară premierului Sorin Grindeanu retragerea OUG-ului 13, cel care a scos sute de mii de oameni în stradă. Motivația liderului PSD ar fi aceea că nu vrea să vadă România scindată și pretinde că nu-și mai poate ține în frîu colegii din PSD care vor să scoată cel puțin 1 milion de oameni în stradă:

Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două”. a declarat liderul PSD pentru DC News.

Dragnea spune că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, că membri PSD sunt nervoși pentru că nu-și pot pune în aplicare programul de guvernare și că partidul se confruntă cu ceea ce numește o mașinărie de dezinformare incredibilă.: ”Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă  pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas” este declarația lui Liviu Dragnea făcută în această dimineață pentru DC News.

Share.

About Author

Lasă un comentariu