Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ziua a 6-a de protest la Bistrița: rezistența este cuvântul de ordine

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rezistența este cuvântul care a putut fi întâlnit pe majoritatea afișelor cu care bistrițenii au ținut să vină în cea de-a  6 zi de miting. Și-au avut nevoie de rezistență pentru că ploaia i-a însoțit aproape pe tot parcursul marșului pe traseul cunoscut.

1500 de oameni au ajuns să mărșăluiască  pentru ca în punctul terminus, Piața Prefecturii, să se mai întoarcă în jur de 500. Marșul din ziua a 6-a a început cu ” Deșteaptă-te române”, iar în apropierea Bisericii Evanghelice clopotele au bătut din nou, așa cum s-a mai întâmplat cu o zi în urmă. Bistrițenii au fost din nou creativi și au venit la miting cu pancarte pe care scria : ” Ceaușescu n-a murit, e Dragnea travestit”, ” După abrogare, direct cu executare”, ” Pentru pace și popor Dragnea fii tu scriitor”.

Mitingul s-a încheiat cu aplauze și scandări la adresa celor care i-au însoțit de aproape o săptămână: ” Jandarmeria jos pălăria” a fost ultima scandare din Piața Prefecturii în jurul orei 22,00 când s-a încheiat mitingul, precedat de jucăușul ” Cine nu sare, nu vrea schimbare”.

Și cum au realizat că mâine sunt șapte zile de la marțea cea mai neagră protestatarii și-au dat întâlnire din nou la 19,00 în Piața Prefecturii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu