Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii chemați să dezbată public modul în care le este administrat orașul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asociația Bistrița Civică a lansat pentru  joi, 2 martie 2017 o invitație la dezbatere publică despre modul în care este administrată comunitatea și care sunt prioritățile pe care ar trebui să le avem pe termen scurt și lung.

”Dacă vă pasă, ieșiți din casă”, este mesajul care însoțește invitația de a coborî în agora a Asociației, postată e pagina de facebook. ” Dacă vă pasă de modul în care este administrată comunitatea în care trăiți faceți-vă timp două ore să stabilim împreună care sunt prioritățile pentru anul 2017 și anii care vin. Vă propunem o sesiune de brainstorming în care să trecem în revistă tot ceea ce este necesar a se face în municipiul Bistrița și să le prioritizăm” scriu organizatorii.

Potrivit lui Adrian Florin Chereji, președintele asociației și consilier local, chemarea la dezbatere este justificată atât de disputele care le-au creat mai multe investiții cel puțin discutabile ale municipalității, dar și apropiata dezbaterea proiectului de buget pe 2017. Dezbaterea este organizată în sala de ședințe a Extensiei Bistrița a Universității Babeș Bolyai, joi, între orele 18,00-20,00

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius- BISTRITA CIVICA în

    Rog toti prietenii, cunoscutii dar si pe cei care au idei fata de adevaratele prioritati ale orasului nostru sa vina sa isi spuna parerea lor fata de ce au nevoie, sa dezbatem impreuna cum ar trebui sa se cheltuiasca BUGETUL local pe care noi il sustinem. Impreuna putem deveni un actor important si parteneri credibili fata de Administratie. Sa nu ramanem doar la faza de scandat lozinci in STRADA. Romanul spune ca (O FLOARE NU ADUCE PRIMAVARA). De acea merita sa facem un minim efort si sa fim mai multi. Vom incheia si un act cu prezenta si solicitarile noastre pe care il vom depune CONSILIULUI LOCAL.

  2. Da. Corect.Este momentul ca cetatenii sa dea si aceasta proba de civism. O voce puternica a societatii civile este benefica dezvoltarii urbei.

Lasă un comentariu