Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Legea plăcuțelor galbene scrisă de Ionuț Simionca desființată de un fost senator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proiectul legislativ care vrea să impună restaurantelor, cluburilor și altor localuri obligativitatea de a-și monta plăcuțe de avertizare în caz că nu au obținut de la ISU toate documentele de securitate la incendiu a fost ironizat de un fost parlamentar. ” Chiar își imaginează deputatul PMP că îi pune pe senatori în situația de a dezbate și a vota o lege care pune plăcuțe și n-o să fie luat peste picior?” a remarcat Dorin Dobra într-o emisiune la ASTV. Dobra spune că demersul lui Simionca probabil că a atras atenția pentru că are un conținut pe care-l pricepe oricine, însă că este ilogic să faci legi ca să modifici simple regulamente de la ISU. Fostul senator mai spune și că parcursul firesc ar fi fost acela ca Simionca să interpeleze ministrul administrației și internelor și să-i ceară să inițieze eventual modificările la aceste regulamente.

Fostul parlamentar a mai remarcat și că proiectul va deveni depășit până va ajunge la vot, pentru că guvernul Cioloș a prorogat termenul pentru toate documentele de obținere  a certificatului de  securitate la incendii până la mijlocul anului 2017 și că, ”până parcurge circuitul parlamentar, adică Senat și apoi Camera Deputaților, care e decizională pentru cazurile acestea, proiectul lui Simionca va fi ieșit demult din termen”, a mai remarcat Dobra. El mai crede și că singurul scop al parlamentarului PMP cu acest proiect a fost să atragă atenția asupra sa.

Share.

About Author

6 comentarii

  1. acelasi senator care timp de 4 ani nu a facut nimic decat a palavragit fara sens acu s-a trezit sa comenteze. nu stiu de ce le mai dati atentie la astia.

    • Simona Bozbici în

      Nu stiti de ce? Cel puțin pentru că în cei patru ani cat a facut sau n-a facut ceva, depinde cum priviți lucrurile, stie cel putin ce inseamna o lege si cum trebuie redactata. Adica ne place sau nu are suficienta experienta.

      • treaba este clara, in timp ce Dobra sta si povesteste Simionca face legi. trebuie odata sa ne hotaram ce fel de politicieni vrem.

  2. Ce face Simionca? Legi? Ma faci sa rad.. Alea-s legi? Si unde a invata el cum se fac legile? La oile lui sau unde? sa fim bine intelesi, n-a facut mare branza nici Dobra ala, ca-mi aduc aminte ca voia sa ia impozite de la nunti, dar parca avea ceva scoli. Asta n-are nici staif, poate straif sa aiba. In rest face gura mare si atat. Auzi acolo, face legi Simionca.

Lasă un comentariu