Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Parlamentarii USR s-au pus cu burta pe studiu. Institutul European din România îi învață cum să fie parlamentari eficienți. Cristina Iurișniți printre cursanți.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În acest weekend parlamentarii Uniunii Salvați România au trecut în bănci și studiază elemente de tehnică legislativă dar și alte noțiuni de bază în munca parlamentară. Cursurile sunt susținute la Parlament de experții Institutului European din România la cererea conducerii USR pe banii parlamentarilor.

Cursurile sunt organizate începând de vineri aceasta  dar și sâmbătă inclusiv.

”Începutul de primăvară se anunță cu studiu și pentru parlamentarii USR.
Vineri și sâmbătă voi participa alaturi de colegii mei deputati si senatori la cursurile de tehnică parlamentară organizate la cererea noastră de către Institutul European din România.” a anunțat pe pagina de socializare deputatul bistrițean Cristina Iurișniți. Ea spune că încă de la începutul mandatului a resimțit nevoia unor noțiuni de specialitate, care să o ghideze în hățișul legislativ și că nu e în regulă ca munca parlamentară să fie deprinsă din zbor, așa cum se întîmplă de obicei: ”Pentru mine, în cariera unui profesor care de respectă, formarea trebuie să fie continuă și , un aspect important, pe tot parcursul vieții. Ca deputat responsabilitatea profesională este cu atât mai mare, dat fiind scopul nostru este de a modifica, corecta cu amendamente și de iniția legi în beneficiul interesului general. Îmi doresc ca pe lângă unicitatea acestui demers din partea unui partid politic , acest curs sa ne ofere instrumente viabile în inițierea unor proiecte legislative benefice și utile în viață cotidiană”, mai spune deputatul bistrițean .

Share.

About Author

Lasă un comentariu