Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Încă nu renunță: primarul își mai încearcă norocul cu Aquapark-ul în PNDL: ” viceprimarul n-a explicat bine”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chiar dacă ministrul Dezvoltării Sevil Shaidehh a dat de înțeles clar la Bistrița că nu e loc pentru Aquapark-uri printre prioritățile Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), primarul Ovidiu Crețu e hotărât să mai facă o încercare și să ceară oficial finanțarea proiectului. Pentru orice eventualitatea însă va epune proiect și pentru infrastructura și utilități necesare complexului.

Crețu a susținut astăzi într-o conferință de presă dedicată prezentării bugetului pe 2017  că, probabil, ministrul ar fi dat acest răspuns pentru că nu a aflat toate detaliile de la viceprimarul care a participat la întâlnire: ”Confirm normativelor în vigoare acest  Aquapark-ului e  eligibil pe PNDL . Discutia care a avut loc la Bistrița, din păcate am lipsit de la întâlnirea respectivă, proiectul a fost susținut de domnul viceprimar Nicolae. Probabil că nu avea, de fapt sigur nu avea atâtea elemente cât am eu despre Aquapark. Doamna ministrul Sevil Shaidehh  a explicat prioritățile: drumuri, utilități și toate celelelate si apoi ce rămâne. eventual se finanțează Dar o să discutăm mai încolo despre PNDL Avem si alte obiective: reabilitarea clădirii vechi a Colegiului Național Liviu Rebreanu, dar și infrastructura și tot ce este sub Aquapark (noi le-am prins și în bugetul propriu în ideea că nu o să le finanțezePNDL-ul. Si dacă o să se finanțeze aceste obiective care le avem atunci,  putem sa realizam cu forțe proprii Aquapark-ul  ” a mai spus primarul Crețu. (video)

Bistrița va depune pe Programul Național de Dezvoltate Locală solicitări de finanțare pentru proiectul reabilitării vechii clădiri a Colegiului Național Liviu Rebreanu, infrastructura utilitățile și drumul spre Wonderland/Aquapark si clădirea Liceului Tudor Jarda și abia pe poziția a 4-a de prioritate, finanțarea propriu-zisă pentru Aquapark.

Share.

About Author

Lasă un comentariu