Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vitalia i-a arătat pisica Supercomului și a funcționat. Operatorul plătește facturile, iar accesul în depozit rămâne deschis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O anunțată criză a gunoaielor este aproape stinsă după ce Supercom a început să-și plătească restanțele către administratorul Depozitului de gunoi de la Tărpiu, Vitalia Servicii pentru Mediu. Pentru că operatorul de salubritate județean rămăsese restant cu 2-3 facturi la Vitalia și refuza să semneze anexele la contractul care-i impuneau plata taxei suplimentare de depozitare de 80 lei pe tona de deșeuri, administratorul depozitului a anunțat că va închide vineri, 17 martie porțile pentru mașinile de la Vitalia.

Contactat în această dimineață de Bistrița Express directorul sucursalei Bistrita-Năsăud a Vitaliei servicii de Mediu,  Daniel Purel a explicat că situația s-a detensionat odată cu virarea de către Supercom a unor sume în cont: ” Au început să plătească, vor semna și noile anexe din contracte, deci e în regulă” spune directorul Purel. El spune că înțelege situația Supercom și știe că au fost restanțe sdin partea primăriilor la plata taxei de salubritatea: ”doar 3-4 primării sunt cu plata la zi la ei”, însă spune că și situația de la Depozit este complicată financiar: ” Avem, și noi restanțe la furnizori, plata salariilor, mentenanța la utilaje, care doar pentru unul singur e de la 100 milioane de lei în sus. Chiar eram într-o situație disperată” spune directorul de la Vitalia,Servicii de Mediu  Purel. 

Sursa foto: Pro Tv

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI. în

    Doar asta a mai ramas administratiei si directorilor numiti. Sa ne aratam pisicile unii la altii. Despre adevarate COMPETENTE nici nu poate fi vorba.

Lasă un comentariu