Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primele declarații ale celui mai rezistent român după ultramaraton ”A fost mai greu decât anul trecut și nu credeam că se mai termină”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imediat după maratonul de coșmar de 566 de kilometri dublul campion Tibi Ușeriu a ajuns pe mâna medicilor, pentru degerăturile infectate de la picioare. ”Mă bucur că am terminat și m-a luat medicul să-mi facă picioarele că.. n-arată bine. dar în rest e ok.”. La ultimul punct de control, cu 75 km înainte de finish, Tibi a luat deczia să continue pe răspunderea lui, în condițiile în care medicii  i-au interzis să mai rămână în cursă.

Despre cel de-al doilea maraton campionul a transmis într-o convorbire postată pe pagina Tășuleasa Social că a fost o cursă mult mai grae decât cea de anul trecut, pe care de asemenea a câștigat-o. Este primul concurent care reușește această performanță doi ani consecutiv. Urmăriți ce spune la finalul cursei:

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Florentina în

    Felicitări Tibi ,curajul, forța si vointa de a dovedi că se poate tot mai mult ți-au dat putere.RESPECT TIBI !!!! Ne-ai învatat pe mulți că nu există limite.

Lasă un comentariu