Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Tibi e campion. A trecut linia de sosire după 566 de km, stabilind un nou record pe ultimii 75 de km

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Tibi Ușeriu e campion pentru a doua oară consecutiv. A trecut linia de sosire la 9, 30, la minus 36 de grade, iar temperatura scăzută a perturbat transmisia live a organizatorilor. A parcurs traseul în 159 de ore. Este al treilea timp din istoria competiției.

Tibi a reușit imposibilul: cu picioarele pline de degerături infectate și fără acordul medicilor de a continua cursa a parcurs ultimii 75 de kilometri într-un timp record : de 16 ore. Cei de la aimx.ro spun că cel mai bun timp obținut pe acest traseu este 20 de ore și 35 de minute: ”Utima etapa ( de 75 de km) a terminat-o in 16 ore. Nimeni, niciodata, nu a mai reusit asa ceva…Cel mai bun timp din istorie este de 20 de ore si 35 de minute.”

Imediat după trecerea liniei de sosire pe pagina Tășuleasa Social a apărut următorul mesaj:

Oameni dragi, oameni frumosi, am trait împreună o saptamina incredibila.

A fost o saptămână despre Tibi, dar a fost si o saptămână despre fiecare din noi. Am pornit la drum fără să ne cunoaștem și, treptat, am ajuns să fim o constiință colectivă care pulsează la unison pentru un prieten drag, care aleargă pentru noi. A fost o armonie perfectă, am rezonat unii cu alții ca un diapazon urias.

Tibi este un model, dar ideea este să rămînem cu ceva după toată nebunia asta frumoasa. Am aflat că putem dărui si ca putem face multe impreuna.

Cu acestea vom rămâne și după ce cursa s-a terminat, pentru ca de fapt cursa nu se termina niciodata. Orice final este un nou inceput, si povestea nu se termina, povestea merge mai departe.

Tibi a câștigat si anul acesta. A reușit să facă imposibilul posibil.”

8,30 ora României

Site-ul oficial al Ultramaratonului a început numărătoarea inversă și se pegătește să transmita finish-ul cu Tibi Ușeriu trecând linia de sosire după cei 566 de kilometri infernali. Încercând să mențină suspansul în privința câștigătorului pâna la final  pagina organizatorilor postează fotografii în continuu cu Tibi. Reamintim că aseară în jurul orelor 21,00 Tibi Ușeriu a pornit către finish doar pe răspundere proprie, după ce medicii s-au opus vehement, din cauza infecției de la picioare.

Priviți filmul trecerii liniei de sosire. Live de la Ultramaratonul Arctic:

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu