Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tibi Ușeriu a intrat în refacere: recunoaște că e ”mai zdrobit decât niciodată”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În primul său mesaj postat pe pagina sa de socializare după cursa infernală campionul Ultramaratonului Arctic, asaltat de zeci de mii de mesaje, le cere susținătorilor săi înțelegere   :”Dragii mei, vă rog nu vă așteptați la prea multe de la un om care acum se simte mai zdrobit ca niciodată. Dacă stau atent, nemișcat și fac inventarul durerilor, lista e lungă.” Aici la 6633 Ultra, nu mușchii fac diferența, ci altceva, mai greu de apucat”. Postarea este făcută duminică în jurul orelor 6,00(ora României) din Yukon (Arctic Circle, Canada) unde Tibi se reface încă înainte de a porni către România.

Tibi Ușeriu explică în continuarea postării de ce cei 566 de kilometri ai ultramaratonului de anul acesta au fost mai greu de îndurat decât cei de anul trecut:”Ca să înțelegeți tabloul de anul acesta.. vă rog să adăugați condiții mai neprietenoase, dureri mai atroce, plus cam toate limitele admise depășite. Mulți se întreabă oare ce mi-a trebuit să mă mai întorc. Nu am făcut-o pentru o glorie pasageră. Eu știu foarte bine ce m-a adus aici. Am avut de rezolvat niște chestii personale pe care, poate, o să vi le povestesc cândva”.

Campionul le mulțumește suporterilor săi, dar și celor care au făcut posibilă deplasarea în stilul lui al omului care nu se pricepe să întoarcă vorbe, mai ales că ”acestea i-au înghețat undeva pe Drumul de Gheață: ”Acum ar trebui să mulțumesc frumos. La toți. La fiecare în parte. La cei care au făcut posibilă prezența mea aici. Lista ar fi prea lungă. Ar trebui să mulțumesc pentru absolut fiecare mesaj de susținere, pentru fiecare rugăciune și gând bun. E imposibil. Am impresia că toate cuvintele mi-au înghețat undeva pe Ice Road, odată cu respirația, cu lacrimile, cu mintea, cu tot trupul. Doar un lucru trebuie să știți. Printr-un miracol, inexplicabil ca toate miracolele, gândurile voastre au ajuns la mine. Întregi, vii, calde și adevărate. Ele sunt cele care m-au împins un pas înainte atunci când aveam impresia că nu mi-au mai rămas pași de făcut, nici măcar 27.Vă mulțumesc din inimă. Ne vedem în patrie!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu