Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

INIȚIATIVĂ: de Ziua Mondială a Apei rotarienii lansează un proiect dedicat educației privind apa și igiena sanitară

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cluburile Rotary Bistrita Nosa si Rotary Nasaud, care fac parte din Districtul Rotary 2241 Romania-Republica Moldova anunță lansarea unui proiect dedicat informării, conștientizării și educării tinerilor în privința utilizării raționale a apei și a asigurării sănătății personale și publice prin igienă, anunță un comunicat de presă.

Evenimentul de lansare este programat  miercuri 22 Martie, de la orele 13,00, în sala festivă a Școlii Gimnaziale ”Lucian Blaga”. Proiectul lansat  se intitulează ”Educatia privind apa si igiena sanitara” , iar manifestarea este organizată simbolic de Ziua mondială a Apei.  În timpul manifestării vor fi prezentate materialele educaționale realizate prin eforturi proprii, în susținerea campaniei de informare privind apa și igiena sanitara,  materiale care urmează  a fi diseminate în perioada urmatoare în rândul școlilor din mai mult de 10 județe din România și mai multe raioane din Republica Moldova. Beneficiari vor fi aproximativ 20.000 de elevi, din peste 700 de clase.

La eveniment, care este văzut ca o ”o fructificare a unor preocupari constante de implicare în viata sociala a comunitatilor în care cu toții trăim” au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Scolar Bistrița-Nasaud , Direcția de Sănătate Publică Bistrita-Nasaud, elevi si profesori, precum si Rotarieni din Bistrita si Nasaud, anunță într-un comunicat de presă Rotary District 2241 Romania-Republica Moldova prin Florin Iliescu-Responsabil Comisie de apa-sanitatie, cu sprijinul RC Bistrita Nosa – președinte Cristian Tuturuga si RC Nasaud – președinte Sorin Dobricean.

Share.

About Author

Lasă un comentariu