Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Spitalul din Beclean are manager cu acte în regulă: concursul a fost câștigat de un jurist, singurul concurent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rezultatele concursului pentru postul de manager al Spitalului Orășenesc Beclean au fost afișate recent la sediul instituției, după concursul organizat în două etape la sfârșitul lunii martie. Rezultatul nu a fost o surpriză pentru nimeni, fostul director  interimar, Bogdan Tușa, fiind desemnat câștigător.

Jurist de meserie, Tușa a concurat de unul singur, dosarul său fiind aprobat în 7 martie de comisia de examinare, ultima probă fiind organizată în 14 martie. Bogdan Tușa are 35 de ani și înainte de a fi numit interimar în toamna anului trecut, după pensionarea fostului director, doctorița Maria Timar a fost consilier juridic la Direcția Generală Comunală din Beclean dar și consilier local, ales pe listele PSD în 2016. Între timp Tușa care a fost președintele organizației de tineret al PSD Beclean și-a dat demisia din Consiliul Local, pentru a nu fi în incompatibilitate cu funcția, pe atunci interimară.

Din conducerea Spitalului Orășenesc din Beclean, instituție aflată în subordonarea Consiliului Local Beclean mai fac parte directorul medical, chirurgul Rurac Anatolii și economistul Reghina Ungur, director economic.

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Cât’îi PSD’n…floare…
    Nici în p***(cot),nu ne doare….!!?”
    Aviz…,,amatori” si sfârşitu Lumii se a proprie, darămite căderea unui ,,partid”(PCR.,FSN.,PSD…etc.)..si dureroasa va fi, răzbunarea…,,prostimii”..!!!”

Lasă un comentariu