Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vineri a început ultima etapă pentru înscrierea în clasa pregătitoare. Mai sunt disponibile în BN mai bine de 300 de locuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A început de astăzi ultima etapă pentru înscrierea în clasa pregătitoare, care urmează să se încheie în 6 aprilie. Părinţii care nu au reușit să-și înscrie copiii în prima etapă trebuie să completeze un nou formular, repartizarea urmând să se facă pe locurile disponibile după prima etapă. Unităţile de învăţământ sunt obligate să afişeze situaţia copiilor înscrişi şi a locurilor libere, după fiecare etapă de înscriere”, transmite Ministerul Educaţiei.

Ieri pe site-ul inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud, dar și la avizierele fiecărei școli în parte au fost publicate listele copiilor admiși în clasa pregătitoare în prima etapă. Conform informațiilor disponibile pe site-ul ISJ Bistrița-Năsăud în perioada 7-13 aprilie vor fi soluţionate, la nivel local, toate cazurile nerezolvate.

În prima etapă pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar în Bistrița-Năsăud s-au ocupat 86 % din locurile disponibile și au mai rămas în acest moment pentru o a doua etapă 308 locuri neocupate în invățământul normal și 25 în clasele cu program step-by-step., din 2998 disponibile în total.

În privința ofertelor pentru clasele step-by step mai sunt disponibile în Bistrița 9 locuri la Colegiul Național Liviu Rebreanu, secția română și 3 la secția germană, 7 la general 1 și Generală 4 din Bistrița și 2 locuri la Școala generală Avram Iancu, dar și 11 la prfilul de limba maghiară de la Colegiul Andrei Mureșanu.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu