Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha, discurs incendiar la alegerile liberalilor: ”Nu ai cum să fii lider în PNL dar să sufli în iaurt ca mâine Radu Moldovan să nu te demită. Filiala asta nu mai poate fi anexa lui Atanasiu, nu mai poate fi manevrată de la Bucuresti. VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dolha a inflamat spiritele sâmbătă seara la ședința de alegeri a PNL Bistrița organizată la Hotel  Metropolis după ce a denunțat practici din partid, despre care a spus că trebuie să dispară dacă liberalii vor ca PNL-ul să mai aibă o șansă și să redevină credibil. Dolha a vorbit  despre cooperative, nepotism, manevrarea bazei de date și ștergerea unor membri, doar ca să nu voteze împotrivă, sau despre oameni care vor să conducă partidul deși ocupă funcții publice importante, aflate la cheremul partidelor la putere.

”Din păcate Partidul National Liberal nu se miscă bine astăzi, nu se simte bine astăzi,  oricâte experimente am face de sus în jos si de jos în sus. Să nu ne mințim  si să mergem mai departe să spunem că dacă ne-am grăbit  astaăzi la municipiu să facem alegeri de parcă ne-a împins cineva de la spate, de maîine  50 oameni fac coadă la ușă în fiecare zi să se înscrie in PNL. Nu.  Stim cu toții că n-o să fie așa. Sau îi  aud pe unii liderii că spun că vor să deschidă ușa  PNL. Când colo căutăm pe listele celor care vor să voteze astăzi și vedem că sunt vreo 17  membri scoși de pe liste, fără explicații. Și sunt oameni care-au muncit de-a lungul timpului pentru Partidul Național Liberal. Într-un stat de drept… Indiferent câte gafe ar face  PSD și oricât de mult  și-ar trage singur preșul de sub picioare, noi așa NU suntem alternativa. ȘI asta nu e în regulă.” le-a spus Stelian Dolha, fostul președinte județean al PNL și vicepreședinte al Biroului Permanent Național al PNL.

Să fie clar: filiala asta nu mai poate să fie anexa lui Atanasiu, nu mai poate să fie manevrată de la București

Dolha a spus și că din partid trebuie să dispară cooperativele dacă PNL-ul vrea să-și recâștige credibilitatea și l-a atacat frontal pe Teodor Atanasiu, fostul primvicepreședinte PNL despre care spune că este unul din principalii artizani ai cooperativelor în partid, care a încercat să-și întindă influența prin finul său, Ioan Turc și la Bistrița: ”

”Dacă mai învârtim doua-trei cooperative pe la Bucuresti la alegerile astea, cu nașu Tase tot sforar sef  chiar si fără funcții( pentru neinitiati Teodor Atanasiu) sau altii pe care i-am vazut iar in primele randuri la ultima Convenție nationala, mai păcălim pe cineva? Pe noi ne păcalim si atâta tot.” a mai spus Dolha.

Iar recapătarea încrederii în PNL nu se poate face cu președinți care au demnități în statul român, supuse controlului politic și aflate la mâna liderilor partidelor de la putere, susține Dolha, trimitere la Turc, care este directorul Oficiului Registrul Comerțului:

”Partidul Național ca sa si revina are nevoie de lideri. Lideri autentici și lideri si care sa nu fie controlabili. Nu ai cum să poti sa fi lider în Partidul Național Liberal dar sa stai cocotat pe o functie plătită de stat si să sufli in iaurt ca mâine Radu Moldovan sa nu te demită. Nu poti fii ;sa, așa nu poti fii lider.   Filiala asta nu mai poate fi anexa a lui Atanasiu, filiala asta nu mai poate fi manevrată  de la Bucuresti. Să fie foarte clar: Partidul National Liberal nu e un joc de interese sau putere pentru Tase sau pentru alții.” și-a continuat discursul incendiar Stelian Dolha, care l-a susținut pe Sorin Hangan, cel care a și câștigat funcția de președinte.

 Dolha îndeamnă la reclădirea PNL pe baza vechiului principiu”Prin noi înșine”

”Vrem să redevenim credibili în fața PSD? Atunci să revenim la ”Prin noi înșine”, un principiu de bază în PNL. Prin noi înșine nu înseamnă neapărat să fi dependent de stipendia de la stat, și să nu-și mai găsești sensul în viață dacă ai pierdut-o, prin noi înșine e modelul întreprinzătorul, al celui care plătește taxe și impozite, eventual crează locuri de muncă, creează plusvaloare. e un model pe  ar trebui să-l promovăm și să spunem tinerilor că e  modelul de succes în Partidul Național Liberal!” a mai spus Dolha.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. M-ai uns la suflet domnul presedinte cu vorbele astea. Sa stiti ca pentru mine tot presedinte o sa ramaneti. Numa asa merge cu nemernicii astia. Nu va lasati

Lasă un comentariu