Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dorina Oltean, soția deputatului Ioan Oltean a trecut la cele veșnice

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Soția deputatului Ioan Oltean, Dorina a murit duminică după o lungă și chinuitoare suferință. Dorina Oltean, care s-a luptat cu cancerul de câțiva ani încoace, a fost o prezență discretă în viața publică. De profesie farmacist, Dorina Oltean n-a mai profesat de mai bine de 20  de ani dedicandu-se creșterii fetiței lor Maria, în prezent studentă în Elveția. Decizia a luat-o în 1996 când soțul ei, Ioan Oltean a ajuns deputat și apoi ministru.

Deputatul Ioan Oltean este unul dintre cei mai influenți și longevivi politicieni bistrițeni și are la activ cinci mandate de parlamentar, timp în care a fost pe rând ministru, chestor și vicepreședinte al Camerei Deputaților. Oltean a fost vicepreședinte al PD, secretar general al PDL și din 1995 până în 2016 a condus filiala județeană a PD, PDL și ulterior a fost copreședinte al PNL. Ultima ieșire publică a avut-o în ianuarie anul acesta când a susținut o conferință de presă.

De altfel conducerea PNL BN este cea care a făcut publică vestea printr-un mesaj de condoleanțe transmis fostului președinte al partidului Ioan Oltean.

Bistrița Express este alături de domnul Ioan Oltean și de familia sa în copleșitoare încercare prin care trece. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Share.

About Author

Lasă un comentariu