Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

OPC e pregătit să declanșeze Operațiunea MOV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Protecția Consumatorilor  Bistrița-Năsăud a anunțat prin comisarul adjunct Dina Suciu că e gata să demareze Acțiunea  MOV. E de fapt abrevierea jucăușă pe care au pus-o inspectorii controalelor de Paști și vine de la: Miel-Ouă-Vin.

Sigur că nu sunt singurele categorii  de produse pe care inspectorii OPC ,care s-au anunțat gata să facă echipe mixte pentru sărbătorile pascale cu cei de la DSV și Fisc, pentru a compensa lipsa de personal, le vizează. în atenția OPC stau în această perioadă și produsele de ciocolată, cozonaci, prăjituri, dar și fructe și legume. Prefectul Ovidiu Frenț le-a cerut în mod special celor de la OPC să nu omită fructele și legumele pentru că au fost multe sesizări care s-au rătăcit inclusiv pe la Instituția Prefectului și a cerut într-o ședință de Colegiu prefectural celor e Direcția pentru Agricultură se se implice în controale.

Inspectorii de Protecția Consumatorilor vor asigura pe lângă participarea la echipele de control și permanență la sediu în timpul sărbătorilor pascale, fiind pregătiți să intervină la orice sesizare inclusiv pentru reragerea de pe piață a unor produse cu probleme.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. He he operatiunea mov, zici ca-s M5 sai alti secreti, Mov auzi acolo. Vor fi mov daca ma duc de Pasti si nu-s acolo aia.

Lasă un comentariu