Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premierul Grindeanu a fost primit luni seara la Beclean, dimineață este așteptat la Năsăud și Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE:

Primul ministru Sorin Grindeanu a ajuns la Beclean luni seara însoțit de ministrul Transporturilor, Răzvan Ioniță și de directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, împreună cu care urmează să viziteze șantierele mai multor tronsoane de drumuri de pe DN 17 c și DN17 D dar și drumul județean care face legătura cu noua stațiune, Colibița.  Premierul și responsabilii guvernamentali au fost primiți în sediul Primăriei Beclean, în fața căreia au fost întâmpinați de circa 100 de persoane. Întâlnirea a fost una informală și a inclus discuții despre nevoile celui de-al doilea oraș din Bistrița-Năsăud, în special în ceea ce privește infrastructura, în condițiile în care Drumul Național 17 traversează Becleanul exact prin centrul orașului, iar o centură ocolitoare este singura soluție care poate decongestiona traficul. Oficialii guvernamentali spun că proiectul va intra la anul în faza studiilor de fezabilitate: ”aici aveți un obiectiv important – varianta de ocolire a orașului Beclean care este prins într-un proiect mai amplu, într-un obiectiv de investiții, drumul expres Bistrița-Dej care este prins în Master Planul General de transport în perioada 2021 – 2030. Dar pentru că am respectat toate termenele, eu mă angajez în fața dumneavoastră că vom atrage acest proiect care este deosebit de important pentru județ, iar la anul, în 2018 vom lansa procedura pentru studiu de fezabilitate, ulterior după studiul de fezabilitate o să lansăm proiectarea și execuția. ”, a promis ministrul transporturilor.

Întâlnirea de la Beclean a inclus un moment al  semnării de către premierul Sorin Grindeanu în cartea de onoare a orașului , dar și o întâlnire cu echipa liceenilor pasionați de robotică de la Colegiul Petru Rareș care s-au întors recent cu un premiu de la o competiție națională.

 

Știrea inițială: Primul ministru Sorin Grindeanua fost așteptat ieri seară la Beclean în jurul orelor 20,00 pentru o scurtă vizită informală la Primărie. ” se opreste la noi, face o vizită la primărie, nu mai mult de o jumătate de oră. Pe la 7,05 aterizează la Cluj pe aeroport, ajunge pe la noi în jur de 20,00 și va rămâne o jumătate de oră la Beclean. Vom avea o discuție cu dânsul, apoi îl însoțim la Bistrița” a explicat Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean. De altfel acesta a anunțat prin intermediul rețelei de socializare venirea la Beclean a premierului.

Premierul Grindeanu va fi prezent mâine dimineață în jurul orelor 9,30 și la Năsăud, pentru o discuție legată de drumuri, iar la 13,30 va participa la Bistrița la manifestări legate de aniversarea a 25 de ani de la înființarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Sorin Grindeanu a vizitat de când este premier mai multe județe, ultima vizită în teren fiind de acum două zile în Craiova, la Uzinele Ford, dar si la Timișoara.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu